LPG endermologie Cellu M6

LPG Cellu M6 la Paradisul Frumusetii

Un cunoscut si mult iubit echipament este si la Paradisul Frumusetii, Cellu M6 Endermolab de la LPG endermologie si nu doar unul ci chiar doua echipamente te asteapta la noi!

LPG endermologie corporal

Testat si aprobat FDA si cu numeroase studii clinice ce au demonstrat eficacitatea lui, tratamentul de endermologie cu LPG este ales zilnic de catre aproximativ 300000 de persoane ca tratament anticelulitic, de remodelare si facial cu 0 efecte adverse.

Eficienta endermologiei a fost dovedita in peste 80 de studii cinice, care au aratat posibilitatea acestei terapii de a spori circulatia sangelui si a limfei, de a creste numarul fibroblastelor si de a promova productia de colagen. Endermologia este aprobata de FDA (American Food and Drug Administration) si TGA (Australian Therapeutic Goods Administration), ca fiind o terapie foarte eficienta pentru tratarea celulitei si pentru reconturarea corpului.

  • Endermologia ofera un masaj deosebit de relaxant, ce ofera pacientilor o stare generala de bine si revitalizare. Insa acesta este un beneficiu minor, pe langa celelalte efecte ale terapiei asupra organismului.
  • Masajul de compresie ajuta la o mai buna irigare a pielii si la activarea lipolizei – arderea grasimilor.
  • Manevrele ritmice stimuleaza fibroblastele, avand ca rezultat producerea colagenului si a elastinei. Pielea este reintinerita dupa doar 15 sedinte terapeutice

Afla beneficiile si pretul tratamentelor cu LPG endermologie corporal!

 

LPG endermologie facial

Prof. Philippe Humbert, coordonatorul Departamentului de Dermatologie al Spitaluilui Universitar din Besancon si director al Studiului Pielii si al Centrului de Cercetare, ne povesteste despre studiul realizat de noua tehnologia faciala LPG.
Acest studiu este bazat pe o analiza de biopsie a 20 de subiecti care au fost tratati pe jumatate de fata. Cum ajuta tehnologia faciala LPG la tratarea imbatranirii pielii?
Dupa analizarea biopsiilor, am putut vedea cum fibroblastii au fost in stare sa se miste si sa secrete substante in piele, al caror nivel scade odata cu inaintarea noastra in varsta: colagenul care ii confera pielii fermitate, elastina, care ii confera elasticitate, si acid hialuronic , care o mentine hidratata. Am demonstrat ca noul capat de tratament a avut un impact foarte eficient pe majoritatea cauzelor a imbatranirii pielii. Degradarea colagenului a fost incetinita in timp ce colagenul deja fragmentat a fost indepartat de doua ori mai repede, rezultand in sinteza de colagen nou, endogen, ajutator care redensifica dermul( fermitate imbunatatita cu +23%) si netezeste ridurile pe suprafata pielii cu -21%.
Sinteza naturala de fibre elastice a crescut cu 46%2 pentru a imbunatati supletea pielii. Si descoperirea neasteptata: sinteza naturala a acidului hialuronic sporita cu 80%2, restabileste in mod eficient volumul pielii. A fost interesant de vazut cum stimularea mecanica coordonata a schimbat comportamentul fenotipic al fibroblastilor si abilitatea lor de a produce matrix extracelular. Aceste rezultate dovedesc faptul ca aceasta tehnologie actioneaza in profunzimea dermului si confera rezultate vizibile pe suprafata pielii. Este cu adevarat o abordare, noua, eficienta care si-a facut un renume pe cont propriu alaturi de alte tipuri de solutii impotriva imbatranirii pielii.

Afla beneficiile si pretul tratamentelor cu LPG endermologie facial!

 

Programeaza-te chiar acum la o evaluare GRATUITA la Paradisul Frumusetii! Suna-ne sau scrie-ne pe WhatsApp la 0752561306.

Va stam oricand la dispozitie si pe Facebook si İnstagram!