Endermologia cu LPG

Endermologia cu LPG la Paradisul Frumusetii Pitesti

Un tratament revolutionar si preferat de vedetele din intreaga lume, endermologia cu LPG este acum si la Paradisul Frumusetii.

Ce face endermologia cu LPG cel mai iubit tratament? In primul rand, rezultatele imediate si spectaculoase dar si faptul ca este un tratament 100% natural, non-invaziv, testat clinic deci este sanatos si fara nici un efect advers.

Inventata si patentata in Franta, cu mai mult de 30 de ani de expertiza stiintifica,  endermologia cu LPG este zilnic aleasa de aproximativ 300000 de persoane in intreaga lume pentru a stimula pielea sa reactiveze activitatea celulara in stare dormanta pentru a lupta impotriva inestetismelor; se activeaza mecanic lipoliza, stimuleaza adipocitele, favorizand reducerea volumului tesutului gras, eliminarea celulitei dar si remodelarea zonei lucrate.

Endermologia cu LPG este efectuata printr-un costum din tesatura tehnica, exclusiva si patentata LPG, Endermowear, ce facilizeaza efectuarea tratamentului insa si maximizeaza efectele.

Tehnica aprobata FDA, endermologia cu LPG are rezultate imediate, in doar cateva sedinte intensive, fara a fi necesara o dieta insa, pentru a maximiza efectele, specialistii Paradisul Frumusetii recomanda consumarea zilnica a 2 litri de lichide , o dieta sanatoasa si efectuarea tratamentului de 3 ori pe saptamana in faza de remodelare si o data la 7-10 zile, dupa caz (stabilit in urma unei evaluari), pentru intretinere.

 

Ce beneficii are endermologia cu LPG la Paradisul Frumusetii?

  • Eliminarea celulitei
  • Remodelarea corporala
  • Scaderea in centimentri
  • Eliminarea retentiei de apa
  • Efectueaza un drenaj limfatic eficient
  • Imbunatateste circulatia
  • Reduce durerile musculare
  • Activeaza metabolismul
  • Tonifiaza pielea

Endermologia cu LPG are super preturi la Paradisul Frumusetii, unde nu avem doar 1 ci 2 echipamente LPG Cellu M6 Endermolab:

 

 

Pret sedinta / 5 sedinte

Abonament 12 sedinte

10 + 2 GRATUIT

 

Endermologie 35 ‘

 

120 lei / 650 lei

 

1200 lei

Programeaza-te chiar acum la o evaluare GRATUITA la Paradisul Frumusetii! Suna-ne sau scrie-ne pe WhatsApp la 0752561306.

Va stam oricand la dispozitie si pe Facebook si İnstagram!