Radiofrecventa faciala Premium RF

Radiofrecventa Faciala Premium RF Paradisul Frumusetii

Specialistii Paradisul Frumusetii te ajuta sa stergi 5 ani de pe chipul tau cu radiofrecventa faciala Premium RF! Radiofrecventa faciala Premium RF este o terapie inovatoare , non-invaziva iar efectele spectaculoase ale acesteia sunt vizibile chiar de la prima sedinta.

Undele electromagnetice patrund in toate cele 3 straturi ale pielii creand un cam electromagnetic in care energia este transformata in caldura iar aceasta duce la intinderea fibrelor de colagen deja existente si stimuleaza crearea de noi fibre atat de colagen cat si de elastina ce tonifica si strang pielea aducand o intinerire vizibila instant.

 

La Paradisul Frumusetii ai 2 posibilitati de tratament cu radiofrecventa faciala Premium RF: radiofrecventa bipolara si radiofrecventa tripolara. Ambele au la baza generarea unui soc termic la nivelul straturilor profunde ale pielii, diferenta fiind in numarul de electrozi folositi pe suprafata zonei tratate: radiofrecventa bipolara foloseste 2 electrozi efectele fiind indeosebi de lifting si antirid iar radiofrecventa tripolara foloseste 3 electrozi ce are ca plus reconturarea ovalului facial si eliminarea gusei.

 

Beneficiile tratamentului de radiofrecventa faciala Premium RF sunt:

  • Diminueaza semnele imbatrinirii
  • Elimina ridurile
  • Minimizeaza cicatricile iar textura pielii va fi vizibil imbunatatita
  • Lifteaza pielea gatului
  • Elimina depozitele de grasime de la nivel facial
  • Trateaza guşa sau barbia dubla
  • Recontureaza ovalul facial
  • Hidrateaza in profunzime

Preturile terapiei cu radiofrecventa faciala Premium RF sunt:

 

 

Pret sedinta

 

Pret 5 sedinte

 

Pret 10 sedinte

Radiofrecventa faciala bipolara 15 ‘  

130 lei

 

550 lei

 

970 lei

Radiofrecventa faciala tripolara 15’  

150 lei

 

630 lei

 

1120 lei

 

Programeaza-te chiar acum la o evaluare GRATUITA la Paradisul Frumusetii! Suna-ne sau scrie-ne pe WhatsApp la 0752561306.

Va stam oricand la dispozitie si pe Facebook si İnstagram!