Lifting Facial Nechirurgical

Informatii Aditionale:

  Prin lifting facial se amelioreaza semnele de imbatranire vizibile la nivel facial si a gatului. Pe masura avansarii in varsta, tonsului muscular facial scade. Un lifting facial nechirurgical nu poate opri procesul de imbatranire dar intervine cu o serie de solutii antirid pentru a asigura un aspect uniform si o piele netezita, intinsa, pe o perioada indelungata.

   

  Tratament facial cu efect de lifting

  La Paradisul frumusetii va propunem solutii de lifting facial nechirurgical  cu rezultate vizibile imediat; solutii dedicate celor care isi doresc un ten luminos, fara riduri, hidratat si radiind a sanatate.

   

  Electrostimulare faciala

  Stiati ca muschii mimicii sunt folositi zilnic in peste 8.000 de combinatii posibile? Si chiar si in aceste conditii tot avem muschi faciali pe care ii folosim extrem de rar.

  Ca sa reintineresti si sa recastigi tonusul facial, muschii trebuie stimulati.  Iar pentru un extraordinar lifting facial, solutia ideala este tratamentul cu electrostimulare faciala sau microstimulare faciala. Cum exista muschi faciali foarte rar folositi, fitnessul facial este o solutie prin care sa stimulam toate grupele de muschi pentru a mentine tonicitatea tenului.

  Asa cum sportul alungeste muschii corporali dand o postura zvelta, conturata, ferma, la fel lucrarea muschilor faciali are efecte vizibile de reconturare si lifting facial. Constientizarea tot mai mare a acestui lucru a dus la o popularizare tot mai mare a exercitiilor de “facial fitness”, youtube-ul este plin de traineri care te invata exercitii pt antrenarea muschilor faciali iar femei din lumea intreaga isi incep ziua incercand exercitii faciale greu de executat si controlat, totul pentru a obtine contur si efectul de lifting facial.

  Tocmai de aceea, era de asteptat aparitia aparatelor de electrostimulare faciala (microstimulare faciala) care pot face acest tip de exercitii computerizat, perfect sigur, in mod corect si care sa lucreze timp de 15 minute toate grupele de muschi.

  Astfel de aparate de electrostimulare faciala exista de fapt din anii 50 insa erau folosite cu precadere in spitale pentru persoanele care au suferit pareze, semi-pareze sau paralizii faciale, care aveau nevoie de microstimulare faciala pentru a-si recapata mobilitatea si conturul fetei.

  Insa odata cu recunoasterea meritelor sale in industria estetica, aparatele de electrostimulare faciala au devenit tot mai cunoscute si mai folosite in toata lumea de femeile care doreau sa-si pastreze tonusul facial sau sa obtina un efect de lifting facial.

  15 minute de electrostimulare la nivel facial zilnic asigura o ameliorare a ridurilor din jurul ochilor, a gurii, cele de pe frunte, barbia dubla si ridurile de pe gat. Pentru ca un astfel de lifting facial nechirurgical sa isi mentina efectele, este necesar sa fiti consecventi in tratament. Rezultatele de lifting facial sunt remarcabile si vizibile dupa doar cateva sedinte.

  Endermologie faciala

  Masajul facial transdermic Dermocell realizeaza:

  - Accelerarea irigatiei sanguine deficitare – pentru un gomaj fin si luminozitate;

  - Stimularea circulatiei limfatice – decongestionând si curatând în profunzime si formarea de elastina si colagen – redând tenului fermitatea si elasticitatea.

  Un masaj transcutanat facial are urmatoarele rezultate vizibile imediat: indeparteaza cicatrici superficiale, curata în profunzime tenul si previne aparitia prematura a  ridurilor.

   Un sprijin de încredere postoperatoriu, tratamentul cu masaj transcutanat ajuta la defibrozare si drenaj.