Impachetari Corporale

Informatii Aditionale:

  Impachetari corporale

   

  Impachetarile sunt proceduri care au drept rezultat o eliminare a excesului de lichide şi toxine, o slăbire în circumferinţe si în kilograme, cu puternice efecte anticelulitice, antivergeturi si chiar antirid. Impachetari anticelulitice cele mai moderne si cu maxim de eficacitate le gasiti la salon Paradisul Frumusetii din Pitesti.

  Impachetari anticelulitice

  La Paradisul Frumusetii puteti beneficia de impachetari anticelulitice cu diferite creme şi biogeluri active, pe toată suprafaţa corpului sau pe anumite zone, strict localizate, în funcţie de rezultatele pe care le doriti.

  Impachetari anticelulitice cu fango

  Fango este un namol marin cu puternice efecte anticelulitice. Mai exact fango este o combinatie de alge marine, iod marin, saruri organice ale iodului. Impachetarea Fango actioneaza cu eficienta  asupra tuturor tipurilor de celulita.

  Impachetari anticelulitice cu ceai verde

  Ceaiul verde contine principii active antioxidante si are un rol important in procesul de drenaj limfatic. Impachetarile cu ceai verde contin teofilina – substanta ce actioneaza la fel cu cafeina din curele de slabire. Acest tip de impachetari anticelulitice declanseaza lipoliza – cu alte cuvine arderile grasimilor.

  Impachetari anticelulitice cu alge micronizate

  Algele marine din componenta acestui tip de impachetari “topesc” grasimile si amelioreaza tonicitatea pielii. Aspectul de “coaja de portocala” dispare, pielea este uniformizata, neteda si luminoasa. Excelentă pentru o scădere drastică în circumferinţe.

  Impachetari cu ciocolata

  Impachetarile cu ciocolata au atat rol anticelulitic dar si de relaxare. Este un stimulant puternic dar ne poate oferi şi o stare de relaxare. Impachetarea contine THEOBROMA CACAO  – ingredient activ din creme anticelulitice cu ciocolata, care induce starea de bine si de relaxare.

  Impachetari la cald

  Cele mai întâlnite împachetări la cald sunt cele care folosesc creme maxi-sudor – creme anticeluitice cu efect de detoxifiere şi eliminare a retenţiei de lichide, sau împachetări fango – nămol extraforte pe bază de alge active, cu un puternic efect anticelulitic.

  Impachetarile la cald se realizeaza fie la termocuverta, fie sub efectul benefic tratamentului cu raze infrarosii.

  Impachetarile la cald provoaca arderea accelerata a grasimilor. Rezultatul: slabirea in centimetri ultrarapida. Caldura generate de termocuverta sau de raze infrarosii genereaza o crestere semnificativa a metabolismului celular si a procesului de transpiratie. Termoterapia produce efecte vizibile de la prima sedinta, in mod special cand este imbinat cu impachetari anticelulitice, antivergeturi sau antirid.

  Durata unei împachetări este de 40 minute – timpul necesar pentru creme anticelulitice să acţioneze eficient, timp în care te poţi relaxa, aşezată pe pat. Acestui timp îi putem adăuga acele minute de peeling corporal cu microparticule din coaja de caise (recomandăm ca peelingul corporal să se facă doar o data pe săptămână) şi de aplicare a cremelor.

   

  Impachetari cu scortisoara

  Scortisoara contine principii active care actioneaza cu puternic efect anticelulitic. Pentru maximizarea efectelor, la Paradisul Frumusetii recomandam imbinarea unor sedinte de impachetari cu scortisoara cu tratament cu ultrasunete.

  Impachetari cu ulei de paprika

  Paprika, sau ardeiul rosu, actioneaza asupra dermei cu puternic efect vasodilatator. Ingredientele active anticelulitice patrund in profunzime si topeste grasimile. Este mai greu tolerat de organismele sensibile dar efectul este nemaipomenit: o radicala reducere a celulitei in timp record. Efectele unei impachetari cu paprika sunt asemanatoare cu cele ale impachetarilor la cald.

  Impachetari la rece

  Impachetarile la rece sunt realizate cu crio-gel. Ingredientele active realizeaza o compactare a tesuturilot practic imediata. La nivel de celule grase, reactia este de accelerare a arderii grasimilor, cu puternic efect contractant.

  Împachetările se pot face cu o frecvenţa de 3-4 ori pe săptămână, cu efecte vizibile încă de la prima şedinţă.

  Contraindicatii impachetari

  Impachetarile la cald nu sunt recomandate persoanelor cu varice. De asemenea, nu este recomandata nici o impachetare femeilor insarcinate.