Diagnosticare

Informatii Aditionale:

  Evaluarea Celulitei

  Pentru ca in ultima vreme clientii devin tot mai experimentati si mai pretentiosi si isi doresc din ce in ce mai mult sa evite rigiditatea abonamentelor fixe in favoarea unor pachete personalizate, este extrem de important sa stim care sunt criteriile in functie de care se pot concepe tratamente de remodelare corporala atat de  mulate necesitatilor clientului.

  Stim cu toti ca tratamente corporale sunt numeroase, au ca rezultate slabire, remodelare corporala, anticelulita, tonifiere musculara, antivergeturi. Dar fiecare terapie are functii principale si colaterale ; ceea ce i se recomanda unei cliente garantand eficienta terapiilor , nu i se potriveste alteia. Este important ca inainte de recomandarea unui pachet personalizat sa se efectueze o anamneza a clientei, un istoric al evolutiei sale, cu ce probleme s-a intalnit, dar si o determinare a stadiului celulitei, a tonusului muscular si a excesului de grasime si apa din organism.7

   

  Intrebarea ar fi : Este celulita o afectiune a organismului sau o stare de normalitate?

   

  Dupa cum vedem in ultimul timp celulita nu tine cont de varsta si sex.

   

  Celulita este o acumulare in exces a grasimilor, toxinelor si lichidelor si o dereglare a schimburilor de substante.

   

  De asemenea stim ca celulita depinde de obiceiurile alimentare, de consum, de nicotina si cafeina, dar trebuie sa stim ca si aerul poluat pe care il respiram,stres, factori genetici, produsele cosmetice sintetice ( sampoane, vopsele, make-up ) contin substante care pot deveni toxice. Si organsimul nostru produce deseuri metabolice.

  Ce pare interesant este faptul ca in urma unui studiu s-a constatat ca in 12% din cazuri celulita apare in perioada de pubertate, 25% – in consumul de anticonceptionale, 20% – in timpul si dupa sarcina si 25% din cazuri in perioada de menopauza. Astfel, se poate afirma ca celulita apare frecvent in perioada „exploziilor hormonale”.