Detoxifierea organismului cu DetoxSpa

 

DetoxSpa este un aparat de detoxifiere a organismului ce nu presupune din partea ta decat sa astepti ca procesul natural de detoxifiere sa fie accelerat si nimic mai mult.

Picioarele – tocmai ele care ne suporta greutatea corpului zi de zi, o viata intreaga, detin secretul. La nivelul talpilor picioarelor se incheie drumul canalelor de comunicare ale organelor interne. DetoxSpa urmareste aceste canalele si le accelereaza activitatea. Fluxul de ioni generat de DetoxSpa rezoneaza cu organele corpului si atrage particulele de toxine, metale grele si impuritati, pana la nivelul talpilor pentru a le elimina pe aceste cai.

Detoxifierea organismului este intensiva si dureaza doar 30 minute. Rezultatele sunt vizibile (apa isi schimba culoarea spre galben, verde, maro si chiar negru) din primele minute, relevand gradul de toxicitate din organism.

 

Recomandari detoxifiere

Procesul de detoxifiere a organismului este unul complex. “Intoxicarea” organismului cu deseuri si poluanti este rezultatul unei perioade de ani si zile. Un singur tratament garanteaza o accelerare a detoxifierii dar pentru un efect permanent, ai nevoie de mai multe etape.

Detoxifierea clasica presupune diete drastice, infometare, stari de oboseala si nervozitate cauzate de schimbarile ce au loc in organism o data cu purificarea lui.

In ziua de azi exista o gama larga de terapii care ajuta organismul in detoxifiere: drenaj limfatic, impachetari speciale pentru detoxifiere.

DetoxSpa

 

Cum se manifesta detoxifierea

Prin detoxifierea organismului se produce colorarea apei in diferite nuante. Verde/galben este  dovada detoxifierii rinichilor si tractului urinar in timp ce culorile maro si negru identifica detoxifierea ficatului si vezicii biliare. Fulgii de culoare neagra sunt metalele grele-nocive eliminate, iar rosu indica toxine purtate in circuitul sangvin. Portocaliul iti arata ca pana si toxinele depozitate in articulatii sunt eliminate din corp.

• detoxifierea sistemului imunitar

Sigur, o dieta echilibrata si un stil de viata corect sunt solutiile imuabile ale unei tinereti fara batranete. Cand insa te simti slabita si nu iti doresti o detoxifiere care te oblige la infometare, la Keiko SlimSpa gasesti solutia ideala de detoxifiere a organismului. Aparatul de detoxifiere DetoxSpa iti asigura o intarire a sistemului imunitar. Datorita actiunii sale prelungite de detoxifiere (merita retinut ca procesul de detoxifiere a organismului continua pe caile clasice chiar si la 48 de ore dupa incheierea tratamentului), sistemul imunitar se reface repede si isi revine la parametrii normali de functionare intr-un timp – record.

• detoxifierea bio – energetica

Substantele toxice acumulate in organism de-a lungul timpului sunt “atrase” spre exterior si usor eliminate gratie celor peste 2000 de pori intalniti la nivelul talpilor. Prin detoxifierea organismului lasi in urma semnele de oboseala, te simti revigorat, reenergizat, dormi mai bine si te poti concentra pe aspectele mai importante ale vietii. Detoxifierea este solutia ideala pentru un corp sanatos.

Indiferent daca nu te simti in apele tale sau ai exagerat cu mancarea si vrei sa iti revigorezi organismul, detoxifierea este un proces important pentru curatarea organismului.

 

 Cura de detoxifiere

Daca pana acum am fost obisnuiti ca detoxifierea organismului sa presupuna diete drastice …la Paradisul Frumusetii solutiile de detoxifiere sunt placute si eficiente.

Recomandam  DetoxSpa este un aparat de detoxifiere ce ajuta in mod interactiv organismul sa elimine toxinele acumulate prin stilul de viata sedentar. Din vremuri stravechi medicina orientala sustine ca detoxifierea organismului se realizeaza prin intermediul canalelor de comunicare de la nivelul talpilor.